top of page

 

 

INDLÆGSSÅLER

SPECIELT TIL

BØRN

 

 

 

Har du spørgsmål vedr. indlægssåler til børn

 så send mig endelig en besked i nedenstånde felt

Success! Message received.

INDLÆGSSÅLER TIL BØRN

 

Behov/anvendelse: 

Jeg får mange forespørgsler på, hvornår børn må bruge indlæg. Dette kan være meget svært at svare på, men hvis ens barn har smerter i knæ, skin-neben eller fødderne, vil jeg stærkt anbefale at de bliver undersøgt. Her kan jeg be- eller afkræfte om der er tale om vækstzonesmerter eller det er en be-lastningskade, forårsaget af fejlstilling.

 

Overnævnte punkter kan give dine fødder/ krop en udfordring, der kan

afhjælpes af et dynamisk indlæg, som vil mindske eller fjerne symptomer

samt overbelastning risikoen mindskes.Ved at skabe en god og naturlig fodafvirklig med den rette stødopsubering.

 

Eventuelle symptomer: 

Får hurtig ømme og trætte fødder. Vrikke om på foden. Smerter på en eller flere af efterfølgende steder/punkter. Hæl, storetå og lilletås-knyst, svangen, yderside på fod, forfoden, tæerne, ankel, skinneben, yderside af benet, knæ, lænd, slider sit fodtøj skævt.

Forebyggelse:

Vælg fodtøj der tager højde for dit barns fodtype. Forny fodtøjet efter behov og brug gerne mere end et par. Har du indlæg der er slidt eller for små, skal det også skiftes. Er du i tvivl om dit indlæg trænger til en udskiftning, er du meget velkommen til at kontakte Feetment, så vi i fællesskab kan tage en vurdering.

 

Behandling:

Feetment Fodterapi kan tilbyde en grundig fodundersøgels samt en statisk

og dynamisk scanning. Som vil kunne give dig en forståelse for dine fødder. Hvorefter du vejleder ud fra resultatet af undersøgelsen.

 

Der kan være behov for indlæg, øvelser eller og små aflastninger m.m.

 

Feetment udarbejder tynde, dynamiske ortopædiske indlæg udarbejdet fra gibsafstøbning. Et dynamiske indlæg arbejder sammen med fodens muskulatur og giver dermed de optimal betingelser for en naturlig fodafvikling.

Vejledning:

Er du i tvivl om et indlæg kan afhjælpe dit barn, er du altid velkommen til at kontakte klinikken. Her vil jeg med glæde vejlede dig ud fra dit barns symptomer.

 

 

 

Her ses Sofus som er en af Feetments super kunder og samtidig er han også en af de yngste. 

HER FINDER DU MIG

SEND MIG EN MAIL

TLF: 26272234

bottom of page