top of page
Sommer 1820.jpg

 

 

INDLÆGSSÅLER

TIL DIG DER BELASTER DINE FØDDER

I FRITIDEN

 

 

 

 

Har du spørgsmål vedr. indlægssåler til fritiden

 så send mig endelig en besked i nedenstånde felt.

Success! Message received.

INDLÆGSSÅLER TIL FRITIDEN

 

Behov/anvendelse: 

Hvis du er en meget aktiv person i din fritid, kan det give dine fødder/ krop en udfordring. Her vil et dynamisk indlæg mindske en overbelastningrisiko. Ved at skabe en god og naturlig fodafvirklig, med den rette stødopsubering.

 

Feetment Fodterapi tager altid udgangspunkt i dig og dine fødders behov.

 

 

Eventuelle symptomer: 

Får hurtig ømme og trætte fødder. Vrikker om på foden. Smerter på en

eller flere af efterfølgende punkter. Hæl, storetå og lilletås knyst, svangen, yderside på fod, forfoden, tæerne, ankel, skinneben, yderside af benet, knæ, lænd, slider sit fodtøj skævt.

 

 

Forebyggelse:

Vælg fodtøj der tager højde for din sitiaution. Forny dit fodtøj jævnligt og benyt mere end et par. Hvis du har indlæg skal det også skiftes, når det er slidt. Er du i tvivl om dit indlæg trænger til en udskiftning, er du meget velkomme kontakte Feetment, så vi i fællesskab kan tage en vurdering.

 

Behandling:

Feetment Fodterapi kan tilbyde en grundig fodundersøgels samt en statisk og dynamisk scanning. Som vil kunne give dig en forståelse for dine fødder. Hvorefter du vejleder ud fra resultatet af undersøgelsen.

 

Der kan være behov for indlæg, øvelser eller og små aflastninger m.m. Feetment udarbejder tynde, dynamiske ortopædiske indlæg udarbejdet fra gibsafstøbning.

 

Et dynamiske indlæg arbejder sammen med fodens muskulatur og giver dermed de optimal betingelser for en naturlig fodafvikling.

 

 

HER FINDER DU MIG

SEND MIG EN MAIL

TLF: 26272234

bottom of page